Kontakt os på tlf.:

40 31 99 44

Vi er medlem af:

Tekniqs

Garantordning

Intet er for stort, for småt eller umuligt!​

​Garantiordning

Garanti på udført arbejde og leverede komponenter

Tekniske installatører, der udfører arbejder i henhold til AB 92, almindelig regningsarbejde, serviceopgaver, reparationsopgaver med videre er underlagt de almindelige reklamationsregler i AB 92 eller parternes nærmere aftalegrundlag. Der ydes ikke garanti for solgte komponenter eller udført arbejde.

En garanti kræver, at installatøren erklærer, at ydelsen er underlagt en nærmere garanti om holdbarhed eller lignende, eller at installatøren videregiver en af producenten afgivet garanti.

Efter standardforbeholdene, jf. pkt. 7, vil udbudsmaterialets krav om, at et materiale skal leveres med en garanti for materialeegenskaber, der er videregående end AB 92´s almindelige mangelansvar, alene forpligte entreprenøren i det omfang, det er muligt for entreprenøren at levere de af bygherren angivne materialer med de krævede materialeegenskaber, og leverandøren stiller samme garanti over for entreprenøren og kan opfylde sin forpligtelse.

Garantiordning for forbrugere

Forbrugere kan klage til Ankenævnet for Tekniske Installationer over arbejder og leverancer, der er udført af TEKNIQs medlemmer. Ankenævnet er offentligt godkendt.

Fjernvarmegarantier

TEKNIQ stiller fjernvarmegarantier på kr. 20.000 over for de enkelte fjernvarmeværker. Sikkerheden stilles for alle medlemmer som en del af medlemskabet.

BFG

Byggefagenes Fælles Garantiselskab s.m.b.a. (BFG) har til formål at sikre de deltagende virksomheder de bedst mulige vilkår ved etablering af sikkerhed efter AB 92.

BFG er et fælles initiativ blandt byggeriets organisationer, heriblandt TEKNIQ. BFG samarbejder med Dansk Kaution om at give byggevirksomheder mulighed for at stille AB 92-garantier på mere favorable vilkår, end virksomhederne selv vil være i stand til at forhandle sig frem til hos en garantistiller. Ved at pulje virksomhederne i BFG opnås der således ”mængderabat” gennem BFG’s samarbejdsaftale med Dansk Kaution. Fordelene for virksomhederne er den lave provisionssats, og at sikkerhedsstillelser ikke belaster driftskreditter i forhold til virksomhedens bankforbindelse. Desuden fungerer ordningen administrativt enkelt og hurtigt.

For at blive optaget i BFG skal virksomheden dels være medlem af en af de tilknyttede organisationer, dels have godkendt økonomien af Dansk Kaution.

Hvis du overvejer at deltage i BFG-samarbejdet, så læs mere på BFG’s hjemmeside, hvor du finder priser og betingelser. Ansøgningsskemaet finder du også på hjemmesiden.

Radioreklame

"Lydspor produceret
​af KOMO A/S"

​​​www.komo.dk

HVEM ER VI?

​Blikkenslager Brixgaard

CVR: 18239744

KONTAKT OS

​Telefon: 40 31 99 44

E-mail: kim@brixgaard.dk

FIND VEJ

Ørstedsvej 47, ​6760 Ribe

Find vej med Google map

FACEBOOK

Blikkenslager Brixgaard
Ørstedsvej 47, 6760 Ribe


Telefon: 40 31 99 44
CVR: 18239744
kim@brixgaard.dk