Kontakt os på tlf.:

40 31 99 44

Vi er medlem af:

Tekniqs

Garantordning

Intet er for stort, for småt eller umuligt!​

Facade​

Når det kommer til facader, går vi hos Blikkenslager Brixgaard hverken på kompromis med kvaliteten eller den gode service.

Professionel og kvalitetsbevidst blikkenslager

Vi leverer traditionelt og robust håndværk, som bunder i over 100 års erfaring. Vi går op i vores arbejde med liv og sjæl og laver ingen halve løsninger. Dette er din garanti for løsninger uden fejl; såsom utilsigtede patineringer.

Vi sørger endvidere også altid for god og kyndig vejledning og rådgivning, når vores kunder ønsker en facadeløsning. Du bliver derfor grundigt informeret om samtlige fordele og ulemper ved de forskellige materialer, så du er bedst muligt rustet til at træffe beslutninger omhandlende din facade.

Det tætte samarbejde med kunderne har ydermere været med til at højne vores niveau samt vores repertoire inden for facadeløsninger.

Helhedsorienterede løsninger

Som professionelt blikkenslagerfirma er det af stor betydning, at alle facadeløsninger er med til at skabe en harmonisk helhed, hvor huset fremstår som én enhed, med et gennemgående æstetisk udtryk.

Zink er smukt – men det skal anvendes med stil og finesse. Derfor tilstræber vi at udføre løsninger, som har husets helhed for øje, og som er gennemtænkte nyskabelser, der giver et ekstra løft. Ofte kan det være en god løsning at blande materialer, som giver flotte og helhedsorienterede løsninger.

Klik dig ind på underpunkterne og læs mere om de enkelte arbejdsområder, vi tilbyder. Du kan også lade dig inspirere af de dertilhørende billeder fra forskellige opgaver, som vi har løst gennem tidens løb.

​​

Radioreklame

"Lydspor produceret
​af KOMO A/S"

​​​www.komo.dk

HVEM ER VI?

​Blikkenslager Brixgaard

CVR: 18239744

KONTAKT OS

​Telefon: 40 31 99 44

E-mail: kim@brixgaard.dk

FIND VEJ

Ørstedsvej 47, ​6760 Ribe

Find vej med Google map

FACEBOOK

Blikkenslager Brixgaard
Ørstedsvej 47, 6760 Ribe


Telefon: 40 31 99 44
CVR: 18239744
kim@brixgaard.dk